top of page

Zilverklei workshop op locatie

Workshop Zilverklei

Sieraden en objecten van zilverklei

 

Workshop op locatie (bij je thuis)

Wanneer: vrijdag, zaterdag of zondag

Voor wie: een groep die een bijzonder sieraad wil ontwerpen en maken.

Kosten: €25,00 pp vanaf 8 personen tot maximaal 12 personen (exclusief btw, reiskosten en het basispakket).

Wil je iets speciaals doen met een groep vriendinnen, familie of collega’s? Gezamenlijk iets ontwerpen en maken is misschien iets voor jullie. In een workshop van ongeveer 4 uur kun je aan de slag met zilverklei. Er zijn voorbeelden van werkstukken, boeken, stempels, structuurplaten, siliconen malletjes en andere handige gereedschappen. 

 

Tijdens deze workshop ontwerp en maak je zelf een object of sieraad van zilverklei. Je maakt eerst een ontwerp in gewone klei en dan aan de slag met zilverklei: rollen, pletten, boetseren en stempelen. De zilverklei wordt gebakken in een speciale oven.

Zilverklei bevat kleine deeltjes zilver die met een bindmiddel en water gevormd worden tot een kneedbare substantie waarvan je vrijwel alle denkbare vormen kunt maken. Tijdens het bakken versmelten zilverdeeltjes met elkaar tot 99,9% puur zilver. 

 

Kosten voor een basispakket bedragen ongeveer €45,00. Je kunt daarvan bijvoorbeeld een ring maken, een holle kraal of een kleine serie kralen.

 

Voor informatie kun je mij een mail sturen en in overleg een dagdeel reserveren.

Wanneer je een workshop bij je thuis wilt geven is het belangrijk dat er een grote tafel en voldoende stoelen aanwezig zijn.

bottom of page